De authentieke smaken van de Indiase en Nepalese keuken vieren

Tandoori Express, een gevierde naam voor Indiase en Nepalese lekkernijen in Almere Haven, is altijd een van de beste keuzes geweest van klanten als ze op zoek zijn naar een aantal buitengewone en heerlijke opties op het menu.

Het opzetten van een restaurant in de prachtige stad Almere Haven is een droom die uitkomt voor ons, omdat we de verlangens hebben kunnen stillen van onze lieve gasten die bij ons komen voor knapperige en heerlijke Indiase en Nepalese maaltijden.

Ontdek De Lekkernijen van Zuid-Aziatische keukens in Almere Haven

Almere, de nieuwste stad van Nederland, is gebouwd op teruggewonnen land van het IJsselmeer. Het is een prachtige toeristische bestemming vanwege de nabijheid van Amsterdam, de rijkdom aan natuurlijke landschappen en de moderne infrastructuur. De stad is gepland op de oostelijke oever van het Markemeer, over het water van Amsterdam. Almere Stad, Almere Buiten, Almere Pampus, Almere Haven, Almere Hout en Almere Poort zijn de zes stadsdelen met elk een eigen structuur en organisatie.

  Kom langs of bestel bij ons voor een heerlijke beleving in de krokante en lekkere Indiase en Nepalese keuken. Visit us or order from us for a wonderful experience in crispy and delicious Indian and Nepalese cuisine.

We serveren het beste Indiase en Nepalese eten in de stad

Als je zin hebt in heerlijke en gekke tandoori-lekkernijen in de Indiase en Nepalese keuken, ga dan naar 'Tandoori Express' waar we wachten om overboord te gaan en je het beste van de stad te serveren .

  Terwijl u ontspant en bij ons geniet van een heerlijk diner, zorgen wij ervoor dat het eten met de grootste zorg en de hoogste kwaliteit ingrediënten wordt bereid. Wij bieden u een uitgesproken smaak die behouden blijft door de kruiden en malsheid van paneer, champignons, gevogelte, garnalen, vis en andere delicatessen.

Waarom kiezen voor Tandoori Express?

Tandoori Express houdt zich altijd aan de kwantiteits- en kwaliteitsnormen voor alle maaltijden die we hier bereiden en bezorgen, zodat al onze gasten na een bevredigende en heerlijke maaltijd terugkomen met een gelukkige glimlach op hun gezicht.

Onze Indiase en Nepalese keuken heeft ons een reputatie opgeleverd als een van de beste eetgelegenheden van Almere Haven. De koks steken veel energie in elk gerecht dat in de keuken wordt geserveerd en bereid.

Wat serveren wij?

Onze competentie ligt in fine dining en leveringen voor Indiase en Nepalese keukens hebben ons de titel van meest geliefde restaurants in Almere Haven opgeleverd. Wij zijn het toonaangevende restaurant dat smaakvolle gerechten uit beide landen serveert, te beginnen met voorgerechten zoals Veggie Samosas, Onion Bhajis, Chili Pakoras, Mutton Taas, Chili Momo en Mismas Momo tot hoofdgerechten zoals Dal Bhat Tarkari, Aloo Tamara Bodi, Nepalees viscurry en nog veel meer om uit te kiezen. Het eindigt hier niet; vergeet niet om onze kenmerkende tandoori-lekkernijen van het menu te bekijken!

OVER MENU

Onze menukaart beschrijft perfect de authentieke eetcultuur van India en Nepal. Onze chef-koks hebben een aantal heerlijke maaltijden bereid die zeer populair zijn in de landen en geliefd zijn bij mensen over de hele wereld. Beleef samen met ons de wondere wereld van de Indiase en Nepalese keuken.

  Beginnend met voorgerechten zoals Veggie Samosas, Onion Bhajis, Chili Pakoras, Mutton Taas, Chili Momo, Mismas Momo tot hoofdgerechten zoals Dal Bhat Tarkari, Aloo Tamara Bodi, Nepalese viscurry en nog veel meer om uit te kiezen, wij zijn de top restaurant dat verrukkelijke gerechten uit beide landen levert. Daar stopt het niet; bestel zeker een van onze kenmerkende tandoori-traktaties van het menu.

ONLINE BESTELLEN

We hebben een groot aantal volgers in Almere Haven, omdat we een breed scala aan Indiase en Nepalese gerechten aanbieden aan onze fijnproevers. Wij zijn een uitzonderlijk restaurant, waar u wordt begroet met vriendelijke service en een gevarieerd menu dat de beste culinaire keukens van beide landen viert. Als u ons eens wilt proberen, zijn we slechts een telefoontje verwijderd voor online bestellen en afhaalmaaltijden, evenals een verrukkelijke dinerervaring in ons restaurant. Plaats nu uw online bestellingen!